Així van ser les JORNADES CONEIX ELS PORTS A FORCALL I MORELLA

El passat dissabte 27, FORCALL obria les portes del seu poble a veïns i visitants per a mostrar racons meravellosos dels seus carrers i places, les tradicions i la història que amaguen els seus museus i l’encant d’alguns edificis singulars d’aquesta vila.

El començament de la jornada va ser a la PLAÇA MAJOR de Forcall, on es va donar la benvinguda als visitants.

Tots junts, vam visitar el CALVARI I ERMITA DE SANT JOSEP, per descobrir aquests racons on gaudir del patrimoni de la localitat i de vistes magnífiques del terme.

Vam tindre l’oportunitat de visitar els tres museus de Forcall:

  • MUSEU DE L’ESPARDENYA

 

  • MUSEU DE LA SANTANTONÀ
  • COL·LECCIÓ MUSEOGRÀFICA PERMANENT D’ARQUEOLOGIA I PALEONTOLOGIA

Per a finalitzar, es va visitar el FORN DE LA VILA i l’ESGLÉSIA DE LA MARE DE DÉU DE L’ASSUMPCIÓ

El diumenge 28, va ser MORELLA la que va organitzar una jornada orientada a què els veïns dels Ports i visitants, pogueren conèixer més a fons està gran ciutat medieval, considerada “Uno de los Pueblos más Bonitos de España”.

A la placeta de Sant Miquel es van reunir els assistents per donar la benvinguda a les jornades “Coneix Morella”, i iniciar la visita guiada pel poble.

A l’acabar, se’ls va donar als assistents una entrada gratuïta per visitar l’imponent Castell de la localitat. I conèixer un poc més del ric patrimoni de la capital dels Ports.

Per als més aventureros, també hi havia una activitat paralel·la al Circuit d’Aventura Saltapins.

Un cap de setmana ideal per a conèixer aquests dos municipis dels Ports, disfrutar del seu patrimoni, la seua cultura i el seu encant.RELATED POSTS