APP CAMÍ DE CONQUESTA

Descobreix Els Ports i la seva història amb el teu mòbil
/

“Camí de Conquesta” és un recorregut cultural pels pobles d’aquesta terra, una experiència que rescata el passat dels Ports per mostrar-lo a l’actualitat a través d’una aplicació per a dispositius mòbils.
Aquesta eina permet conèixer els orígens dels municipis de la Mancomunitat Comarcal dels Ports, els fets que han marcat l’esdevenir de la seva història i patrimoni, coneixent la particularitat de cada un dels punts d’interès que es poden visitar, a través de vídeos amb recreacions històriques, visites àudio guiades i espectaculars imatges de l’interior de monuments i museus.
En el recorregut pels diferents nuclis urbans, el visitant trobarà uns cartells situats en els punts d’interès. Allà trobarà un enllaç mitjançant codis QR, on podrà descarregar l’aplicació i gaudir de l’experiència. Per accedir als continguts, l’aplicació haurà de ser descarregada en un dispositiu mòbil a través de les botigues correponents de android i ios.

L’aplicació geolocalizará al visitant i li suggerirà els recursos turístics que té al voltant, podent visualitzar els vídeos, escoltar els àudios o visitar virtualment els edificis que, per diferents raons (titularitat, horaris d’obertura o barreres arquitectòniques), no són del tot accessibles al públic. La visita es pot fer en valencià, castellà, anglès i francès i tots els recursos compten amb subtítols en qualsevol d’aquests quatre idiomes.

 

DESCARREGA L’APP PER A IOS ACÍ

DESCARREGA L’APP PER A ANDROID ACÍ

 

 

POBLES A VISITAR EN EL CAMÍ DE CONQUESTA

 


VILAFRANCA

La conquesta de la ramaderia


CINCTORRES

La conquesta de les cinc torres


LA MATA

La conquesta de l’aigua


OLOCAU DEL REY

La conquesta de la llegenda


LA TODOLELLA

La conquesta dels guerrers


FORCALL

La conquesta de les aldees


VILLORES

La conquesta de les dones.


XIVA

La bellesa de l’aigua


MORELLA

La conquesta de Morella


HERBESET

La conquesta del cel


CASTELL DE CABRES

La conquesta del territori


VALLIBONA

La conquesta de la natura


LA POBLA DE BENIFASSÀ

La conquesta de Benifassà


VALLIVANA

La conquesta del bosc


LA LLÈCUA

La ramaderia i el Ligallo