GR-331: ELS PORTS- CAMÍ DE CONQUESTA

Camí de conquesta, una ruta per descobrir els paisatges dels Ports i la seva història
/

Camí de Conquesta és una ruta circular por la comarca de Els Ports, un sendero de Gran Recorrido o GR que transcurre por paisajes espectaculares, que atraviesa montañas, ríos y valles.

Con sus 166km repartidos en 15 etapas, las personas que lo recorran podrán disfrutar de la naturaleza, la historia, la arquitectura, la arqueología i la etnología del territorio. Un recorrido senderista i cultural que supone un reto i que podrá registrarse con el sellado de la credencial destinada a este fin. En cualquiera de los puntos habilitados de la comarca, el visitante podrá adquirir una credencial que servirá para llevar la cuenta de las etapas completadas. Su sellado se podrá realizar en las oficinas de turismo, bares y ayuntamientos de los municipios implicados.

Además, para realizar la ruta se podrá adquirir por solo 12 euros la topoguía del sendero, un libro con descripciones técnicas e información de gran interés sobre todo el recorrido, con mapas de cada etapa y una pequeña mochila de obsequio.

 

DESCARREGA ELS TRACKS DE LES ETAPES ACÍ

ETAPES

 

 

Pack amb la Topoguia i tots els mapes a la venda a les oficines de turisme i llibreries de la comarca
/

Tota la informació es completa amb una topoguia o guia senderista, un llibre que descriu de manera exhaustiva tots els trams, amb altimetries, informació tècnica i tota la informació d’interés de la ruta. La topoguia es pot trobar en castellà i valencià en qualsevol llibreria de la comarca, oficines de turisme i ajuntaments, així com en altres llibreries especialitzades de la província i llocs propers, per un preu de 12 euros. Amb aquesta, obtindrà una caixa amb els plànols de les diferents etapes i una motxilla del sender.

A més a més, el senderista podrà registrar les etapes que ha recorregut gràcies a un passaport o credencial que servirà per a segellar l’etapa assolida. En arribar al poble corresponent, s’haurà d’adreçar als punts habilitats i sol.licitar que se li siga segellat el document.

 

+ info clickant ací