Concurs de fotografia 2021 #CAPTURANTELSPORTS

En vistes de l’èxit del concurs de fotografia de l’any passat, aquest any tornem amb un altre!

Anima’t a fotografiar la nostra comarca! Hi ha fins a 400 euros en premis i pots participar fins al 31 de juliol.

Aquí tens les bases:

Bases:

Objectiu del concurs:

Promoure la participació de visitants i residents per a promocionar i realçar els llocs més icònics i característics dels 17 pobles que componen la Mancomunitat Els Ports, en concret: Ares del Maestrat, Castell de Cabres, Castellfort, Cinctorres, Forcall, Herbers, La Mata, La Pobla de Benifassà, Morella, Olocau del Rey, Palanques, Portell de Morella, Sorita, Todolella, Vallibona, Vilafranca i Villores.

Requisits:

1. En aquest concurs podrà participar qualsevol persona major d’edat que residisca o haja visitat la comarca independentment de si va participar o no en l’anterior edició.

2. Els participants es comprometen a participar amb fotografies de la seua autoria i no presentades anteriorment.

3. Per a participar, s’hauran de compartir les imatges a un perfil públic d’Instagram i a Facebook etiquetant sempre a Els Ports És Autèntic. A més, hauran de ser seguidors d’aquests comptes. Les etiquetes són: @elsports_es i @elsports.es, respectivament.

4. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 fotografies i en cadascuna d’elles ha d’especificar en quin municipi va ser presa la imatge i incloure l’etiqueta #CAPTURANTELSPORTS.


5. En participar, s’accepta l’ús i gaudi de les fotografies, sota l’autoria del participant, tant per a les xarxes socials de la mancomunitat com per a les d’Els Ports És Autèntic. Així mateix acceptarà la seua difusió, ja que totes les imatges vàlides seran compartides en el perfil oficial d’Instagram i Facebook d’Els Ports És Autèntic, des d’on es comptabilitzaran els likes a manera de vots. A posteriori podran ser compartides en la resta de xarxes socials i en una exposició itinerant pels 17 pobles de la comarca.

6. Guanyaran 2 fotografies: la que aconseguisca més “m’agrada” d’entre totes les que es presenten en totes dues xarxes socials i d’entre les 30 amb més “m’agrada” la que trien els membres del jurat. El jurat estarà format per un representant de la Mancomunitat Els Ports i per dos fotògrafs professionals.

7. Cada participant solament podrà obtenir un premi.

Durada del concurs:

Es podrà participar en el concurs de fotografia des del 7 de juny fins al 31 de juliol.

Premis:

El premi per a la fotografia amb més “m’agrada” és de 100 euros i el premi per a la triada pel jurat professional serà de 300 euros.

1r premi (jurat professional): 300 euros
2n premi (jurat popular): 100 euros

Les fotografies utilitzades a l’exposició, quan aquesta acabi, seran entregades als seus autors.

La Mancomunitat dels Ports es reserva el dret de no admetre fotografies que no hagen sigut preses en el territori o que resulten inapropiades. Per a l’obtenció dels premis, els guanyadors hauran d’enviar per correu electrònic la fotografia guanyadora en bona qualitat a la Mancomunitat Els Ports i cedir els seus drets d’ús i difusió a la Mancomunitat.

La Mancomunitat Els Ports publicarà en les seues xarxes socials els guanyadors del concurs i es posarà en contacte amb aquests per al lliurament del premi.