CONEIX ELS PORTS “FORCALL I MORELLA”

Forcall serà l’amfitrió el dissabte 27. La jornada comença a les 11:00h a la plaça Major, on es donarà la benvinguda als assistents i es començarà la visita guiada gratuïta pels principals edificis i museus de la localitat, per a descobrir cultura i patrimoni de la localitat. Es començarà visitant l’ermita de Sant Josep i el Calvari, un lloc on a més de poder apreciar el patrimoni del lloc, es pot gaudir d’unes vistes meravelloses del riu Bergantes i la Roca de Migdia.

A continuació, es visitaran tres Museus de la Localitat: el Museu de l’Espardenya, el Centre d’Interpretació de la festa de Sant Antoni i la Col·lecció Museogràfica Permanent d’arqueologia i paleontologia.

Acabant el recorregut amb la visita a l’Església de la Mare de Déu de l’Assupció i del forn medieval de la Vila.

El diumenge 28, la capital dels Ports, Morella, serà la protagonista de les Jornades Coneix Els Ports, realitzant una visita guiada gratuïta per a tots els veïns de la comarca i visitants que vulguen saber més d’aquesta imponent ciutat. El punt de trobada per als assistents, així com l’inici del recorregut, serà en la Plaça de San Miguel, al costat de l’oficina de turisme de la localitat.

Morella, dotarà a tots els assistents a aquesta visita d’una entrada al Castell de la localitat, l’oportunitat ideal per a conéixer una de les fortaleses més imponents de tot el Mediterrani, construïda aprofitant una roca natural.

A més, per als més aventurers, el parc d’aventures Saltapins oferirà un 50% de descompte en l’entrada per a qui reserve ací , a les 11:00h es realitzarà l’activitat.

Coneix Forcall i Morella en aquestes jornades fomentades des de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i sota el Pla de Competitivitat Turística amb l’objectiu d’aconseguir que es coneguen els atractius que amaguen els pobles dels Ports.RELATED POSTS