El trail guanya molt de protagonisme a Els Ports

El trail guanya protagonisme a Els Ports, amb nous projectes i una tardor plena de curses. D’una banda, el proper diumenge tindrà lloc una nova edició de la cursa vilafranquina Entreparets, tot un referent a la província de Castelló que ja aplega a l’onzena edició. D’altra, la setmana que ve es presentarà a la Todolella el primer Trail Running Center y tindran lloc dos curses i una marxa a peu.

El Trail Running Center estudiarà el territori de la Todolella per poder implementar rutes homologades que puguen servir de camp d’entrenament per preparar proves esportives. Per aconseguir aquest objectiu, s’ha realitzat un estudi de camp i traçats, determinant les rutes definitives i s’han instal·lat panels informatius indicant les rutes homologades, que a més han estat senyalitzades pels senders i camins. Es tracta d’una aposta novedosa i pionera a Espanya, acreditada per la Real Federació d’Atletisme.

Al novembre es tancarà la temporada de trail amb la cursa i marxa de Dinomania a Cinctorres. I hi ha que recordar que durant tot l’any han tingut diferents curses i proves esportives, com la BTTrail Socarrats y Les 4 Moles a Forcall, BTT Olocau del Rey o la Mediterraneax Xtrem.

Per últim, aquest cap de setmana, a La Sénia també es presenta el projecte Trail Zone, que pretén també ficar en valor el trail a la localitat de Tarragona i a Els Ports és Autèntic.

Sens dubte, les muntanyes d’Els Ports és Autèntic són ideals per a la pràctica esportiva i cada vegada s’aposta més per ficar-les en valor i que siguen un atractiu per a gaudir de la natura i fer esport.RELATED POSTS