ELS PORTS
AMB AMICS

ELS PORTS

AMB AMICS

La comarca de Els Ports et proposa plans ideals per gaudir d’un viatge amb amics. A més de conèixer nombrosos racons amb encant, interessar-te per la cultura i el patrimoni de la zona, conèixer paratges únics o gaudir de la gastronomia de la zona tens moltes opcions per planificar un viatge ideal amb els teus millors amics.

TURISME RURAL

TURISME

RURAL

El turisme rural té una gran importància a Els Ports. La comarca té una àmplia oferta d’establiments que permeten conèixer la naturalesa in situ, permetent-te dormir en paratges impressionants. Molts dels allotjaments tenen una gran capacitat, de manera que és fàcil adaptar el viatge a les necessitats del grup d’amics.

VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

VIU L’AVENTURA

EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura en grup. Amb diversos circuits i obstacles podràs caminar per sobre dels arbres, travessar ponts i túnels o deixar-te caure per les llargues tirolines, en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

GAUDEIX DE LES NOSTRES FESTES

GAUDEIX DE

LES NOSTRES FESTES

La comarca de Els Ports té un extens calendari festiu, amb celebracions durant tot l’any. Tradicions, festes populars, de barri, actes participatius, organització d’esdeveniments… són molts els moments que pots triar per visitar Els Ports amb els teus amics. A més, a la comarca hi ha diversos locals de festa i empreses d’esdeveniments que poden ajudar-te a l’organització festes en viatges en grups.

PRENDRE UNA COPA

PRENDRE

UNA COPA

Un viatge amb amics necessita també llocs on prendre alguna cosa abans o després de sopar. Als pobles de Els Ports trobaràs molts establiments en els quals gaudir d’una cervesa o d’una copa.