ELS PORTS
AMB MASCOTES

ELS PORTS

AMB MASCOTES

Molts viatgers decideixen passar els seus dies de descans al costat de les seves mascotes, fent-les partíceps de la seva experiència. Per això, cada vegada més allotjaments i serveis accepten a les mascotes. A més, a Els Ports trobes llocs ideals per viure una experiència única al costat de la teva mascota.

TURISME RURAL

TURISME

RURAL

El turisme rural té una gran importància a Els Ports. La comarca té una àmplia oferta d’establiments que permeten conèixer la naturalesa in situ, permetent-te dormir en paratges impressionants. En molts d’aquests allotjaments s’accepten mascotes.

REFESCANT-TE AL RIU

REFRESCANT-TE

AL RIU

Moltes mascotes gaudeixen amb l’aigua. Per això, els diversos rius de la comarca de Els Ports suposen un atractiu perquè puguen refrescar-se i jugar.

PIPICAN

PIPICAN

A Morella, la zona d’Albereda és un passeig perfecte per a les mascotes, en ser el pulmó verd de la localitat. A més, en aquest punt trobem un pipican, en el qual es pot deixar anar a les mascotes.

ZONES VERDES

ZONAS

VERDES

Als pobles de Els Ports hi ha moltes zones verdes, lliures del pas del vehicles. Aquestes es converteixen en espais ideals per passejar amb les mascotes.

UNA EXCURSIÓ AMB

LA TEVA MASCOTA

L’àmplia xarxa de senderes de Els Ports permet gaudir de paratges de gran bellesa. Així, les mascotes se senten amb més llibertat i gaudeixen també de les sendes i muntanyes de la comarca.