EXCURSIONES
ESCOLARES

EXCURSIONS

ESCOLARS

Vols organitzar una excursió escolar a Els Ports? En aquesta comarca tenim una àmplia oferta per passar un dia aprenent i divertint-te. Perquè a tot l’encant dels nostres pobles, li afegim plans específics pensats per a tu. Ací et mostrem alguns d’ells.

VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

VIU L’AVENTURA

EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres, travessar ponts o tirar-te per tirolines en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

L’INCREÏBLE MÓN DELS DINOSAURES

l’INCREÏBLE MÓN

DELS DINOSAURES

Els dinosaures van habitar les terres dels Ports fa 125 milions d’anys. Hui, desperten un gran interés i admiració, especialment entre els xiquets. En eEls Ports, els més menuts podràn visitar jaciments de dinosaures, veure fòsils, trobar-se amb Don Iguano o realitzar diverses activitats relacionades en la paleotologia.

UN DIA ENTRE ABELLES

UN DIA

ENTRE ABELLES

En API Villores, els més menuts es converteixen en apicultors i poden veure de prop com fan la mel les abelles. Un pla per endinsar-se a l’impressionant món de l’apicultura!!!

CONEIX ELS PORTS

CONEIX

ELS PORTS

L’apassionant història i el ric patrimoni de Els Ports permet realitzar nombroses activitats per als xiquets i joves. D’aquesta forma, poden descobrir paratges increïbles i conèixer-los millor a través de visites guiades, gimcanes o diferents jocs i tallers.