TURISME
SÈNIOR

TURISME

SÈNIOR

El turisme sènior té una gran importància a Els Ports, degut també a l’àmplia oferta que es pot trobar a la zona. Conèixer els oficis de tota la vida, la història, el patrimoni o la gastronomia de la regió són plans imprescindibles en una visita a Morella.

UNA COMARCA ARTESANA

UNA COMARCA

ARTESANA

Els Ports és una terra amb una gran tradició artesanal. La indústria tèxtil es remunta diversos segles i encara avui sobreviuen algunes empreses que continuen elaborant diferents productes de forma artesanal. Conèixer aquests processos de producció i la història tèxtil dels pobles és un pla molt interessant. I com no, portar-se una d’aquestes peces a casa!

CULTURA I HISTÒRIA

CULTURA

I HISTÒRIA

La comarca de Els Ports té un gran patrimoni cultural i històric., fruit del gran llegat de la seva història. Sens dubte, conèixer aquest patrimoni és un imprescindible en un viatge a aquesta zona.

GAUDEIX DE LA GASTRONOMIA

GAUDEIX DE

LA GASTRONOMIA

La gastronomia de la comarca és un gran reclam per a qualsevol visita. Amb una matèria primera exquisida, els restauradors elaboren receptes tradicionals transmeses de generació en generació i també ofereixen noves propostes més avantguardistes, adaptant-se als gustos i necessitats dels comensals.

PRODUCTES DE TOTA LA VIDA

PRODUCTES DE

TOTA LA VIDA

La collà, formatges, embotits, olles, sopes, trufes, dolços, mel, carn… són molts els productes típics de la comarca dels Ports que són un reclam per portar-se de tornada a casa. Pots conèixer-los millor i gaudir-los en els comerços, bars i restaurants de la nostra comarca.