ELS PORTS,
PLATÓ DE RODATGE

PUBLICITAT

ALS PORTS

Els encants de la comarca de Els Ports no han passat desapercebuts per a nombroses marques comercials, que han triat els seus racons per promocionar els seus productes. Algunes de les campanyes de promoció més destacades han estat les següents:

“Morella, el poble bello y bueno” (Ferrero Rocher). Campanya de 2015 on la coneguda marca de bombons va proposar que Morella fos un dels pobles bells i bons del país. La localitat va vèncer la fase de votacions i es va convertir en la imatge del Nadal de Ferrero Rocher.


CANAL +

“Els imaginadors” (Canal +). Campanya de 2015 en la qual Canal + va seleccionar als socis més antics. Un d’ells va ser Jorge García, de Morella.

“I am different” (Nikon Europe). La marca de càmeres de fotografia va rodar la seva campanya de 2014 a Sevilla, València, Morella i Barcelona.


VISA

“Samba d’Espanya” (Visa). Visa va triar a 32 directors de cinema per mostrar com es viu la Copa del Món a cada país classificat per a la competició. L’espot d’Espanya es va rodar a Barcelona i Morella (2014)


OBRINT PAS

Obrint Pas va gravar el disc “Benvingut al Paradís” a Cinctorres. En la masia “Masnou”, el grup es va tancar durant una setmana per realitzar l’enregistrament.