PRIMAVERA
ELS PORTS

PRIMAVERA

ELS PORTS

La primavera recupera l’esplendor de les muntanyes de Els Ports. Les temperatures suaus i agradables prenen el relleu de l’hivern, els paisatges es tornen verds i els rius tornen a brollar. Recórrer la naturalesa de la comarca es converteix en imprescindible.

PAISATGE VERD

PAISATGE

VERD

El verd intens s’imposa en el paisatge de Els Ports a la primavera. És l’estació en la qual les muntanyes recuperen el seu esplendor, els arbres recuperen les seves flors i els cultius comencen a créixer. Les vermelles roselles, les margarides o les herbes aromàtiques, com l’espígol, trenquen el verd i tenyeixen de color els prats, oferint paisatges de conte.

ELS RIUS COBREN VIDA

ELS RIUS

COBREN VIDA

El desgel i les pluges retornen als rius la seva màxima esplendor. Aquests brollen i cobren vida, dibuixant espectaculars paisatges.

CONEIX LA NATURALESA

CONEIX

LA NATURALESA

La primavera és un dels millors moments per conèixer la naturalesa de Els Ports. El verd de les muntanyes i els prats o el cabal dels rius fan molt agradable una excursió per les nombroses sendes de la comarca. I per als amants de l’aventura i el BTT, també suposa un moment especial per gaudir de Els Ports.

CAMINA PER DAMUNT DELS ARBRES

CAMINA PER

DAMUNT DELS ARBRES

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura en família. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner. La millora de les temperatures a la primavera fa que en aquesta estació comencé la temporada alta d’aquest lloc.

TURISME RURAL

TURISME

RURAL

El turisme rural té una gran importància durant tot l’any a Els Ports. Però és a la primavera i tardor quan presenta un major atractiu per conèixer la naturalesa in situ, amb una àmplia oferta que et permetrà dormir en paratges impressionants.