LA TARDOR A ELS PORTS

TARDOR

TENYEIX EL PAISATGE

Els colors de la tardor converteixen nombrosos enclavaments de Els Ports en paisatges pintorescs. Els grocs, ocres i vermells es combinen i dibuixen impressionants escenaris. És època de bolets i de sortir a la muntanya a gaudir de la naturalesa de Els Ports.

PAISATGES PINTORESCS

PAISATGES

PINTORESCS

Els colors de la tardor formen paisatges pintorescs. L’explosió de grocs, ocres, marrons i vermells li afegeixen un encant especial a la comarca dels Ports.

BOLETS I JORNADES GASTRONÒMIQUES

BOLETS I JORNADES

GASTRONÒMIQUES

Les muntanyes s’omplen de bolets a la tardor. És un moment únic per sortir a la muntanya, conèixer els paratges dels Ports i recol·lectar bolets amb les cistelles de vímet. Aquest producte el treballen de forma increïble els restauradors de la zona, que ofereixen menús de productes de temporada a la tardor.

ELS CELS ES TORNEN VERMELLS

ELS CELS ES

TORNEN VERMELLS

Les sortides i postes de sol pinten els cels de Els Ports de colors vermells i taronges. Passejar sota aquesta explosió de color i contemplar-la té un encant especial.

TURISME RURAL

TURISME

RURAL

El turisme rural té una gran importància durant tot l’any a Els Ports. Però és a la primavera i tardor quan presenta un major atractiu per conèixer la naturalesa in situ, amb una àmplia oferta que et permetrà dormir en paratges impressionants.

NATURALESA SALVATGE

NATURALESA

SALVATGE

És fàcil albirar la fauna de Els Ports passejant per enclavaments naturals. Entre aquesta, abunden les aus i la cabra hispànica, que ofereixen imatges espectaculars en molts entorns de la comarca. La tardor és una estació perfecta per gaudir d’aquesta naturalesa salvatge.