Rutes en cotxe

Ruta pels 3 Territoris

Els Ports- Matarranya- Terra Alta Ruta: más de 60 km

Tres territoris és un projecte de col·laboració intercomarcal que pretén unir els esforços promocionals de tres zones que tenen moltes  coses en comú. La ruta permet conèixer pobles amb encant, el seu ric patrimoni, paisatges impressionants o la tradició agrícola, ramadera i vinícola d’aquestes zones.

Els Ports és una terra amb història, amb localitats amb gran encant. El seu ric patrimoni, la seva gastronomia, les seves festes i els seus paratges formen una oferta molt atractiva per conèixer aquesta zona.

Els rius del Matarranya són les artèries de la comarca i brollen donant vida a la zona i formant paisatges espectaculars. En aquesta zona pots descobrir pobles amb molt encant, un ric patrimoni i una oferta gastronòmica molt interessant.

El enoturisme és una de les principals fonts d’ingressos de la Terra Alta. Terra en la qual es poden descobrir racons paisatgístics de gran encant i en la qual cal conèixer el passat recent, on la Guerra Civil va cobrar gran importància durant la Batalla de l’Ebre.

GALERÍA DE FOTOS/