Què pots trobar a ElsPorts.es?

Els Ports llança la seva gran plataforma de reserva on line, una de les grans apostes de la primera anualitat del Pla de Competitivitat Turístic, projecte finançat per la Mancomunitat Comarcal dels Ports, la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló. Una gran ferramenta informativa i de comercialització, ja que compta amb 350 pàgines que aglutinen la informació turística de la zona, 1200 fotografies i vídeos que li donen un gran pes al disseny i imatge i amb 70 establiments implementats, que aniran configurant tots els seus continguts, tarifes i dades de forma progressiva. Aquest projecte l’ha realitzat l’empresa morellana Arc Estudi Disseny.

 

La nova pàgina web és un gran canal d’informació, però també vol transmetre sensacions i emocions, donar a conèixer tots els encants de la comarca i oferir plans adaptats al perfil dels visitants. Per això, compta amb les seccions “Els Ports”, on es dóna a conèixer la comarca d’una manera general, “Pobles”, on trobem la informació turística de cada localitat, “Què fer”, secció on es pot consultar l’oferta cultural i de turisme actiu, l’agenda o les rutes en cotxe, “Inspira’t”, on s’ofereixen plans en funció de l’estació de l’any, del perfil del visitant, dels seus desitjos o del mitjà de transport, l’apartat de “Reservar” i “Bloc”. La pàgina web és 100% accessible i es pot arribar a qualsevol secció en un sol clic. A més, s’ha buscat una gran connectivitat interna, per facilitar que l’usuari trobi tota la informació.

 

4 canals de venda

Sens dubte, un dels grans avantatges del sistema que s’ha creat és el gran ventall de comercialització que tindran els allotjaments, activitats i restaurants de la comarca. A més, un altre dels avantatges és l’autogestió de cada establiment en el sistema, sense que hi haja intermediaris.

 

Així, avui s’ha obert el primer dels quatre canals de comercialització, que és la reserva directa a la pàgina web www.elsports.es. En breu, estarà el segon canal obert, que és la mini-central de reserves independent, que es generarà des www.elsports.es perquè qualsevol allotjament, activitat o restaurant tinga un apartat de reserva on line a la seva pàgina web pròpia. Això resoldrà una de les grans demandes històriques de part del sector.

 

El tercer canal de venda és el channel de Booking. La Extranet de www.elsports.es estarà connectada amb la pàgina web www.booking.com, de manera que un usuari podrà gestionar el seu establiment a Booking des del web de Els Ports i asignar cupos a la venda. Aquest canal està actualment pendent de la validació individual de cada client de Booking i és necessària la implementació de tarifes i quotes dels clients per a la validació definitiva, pel que estarà disponible en unes setmanes.

 

El quart canal de venda és el channel XML. A través d’aquest, qualsevol comercialitzador de viatges amb este llenguatge, des dels més grans a nivell nacional o internacional fins agències més menudes i localitzades, podrà comercialitzar els productes dels Ports. De fet, el projecte ja s’ha posat en contacte amb més de 500 agències de tot tipus per mostrar i presentar la nova gran plataforma.

 

 RELATED POSTS