Un nou mapa turístic uneix la comarca dels Ports

La comarca dels Ports té un nou mapa i material promocional per donar a conèixer els encants d’aquest preciós territori. D’aquesta manera, es millorarà l’atenció al visitant i es mostraran els serveis i llocs recomanables que hi ha als pobles. A més, en les Oficines de Turisme de la zona ja es poden aconseguir també els nous fullets dels Ports i alguns fullets de municipis i en els establiments també hi ha expositors amb informació de la regió.

El mapa serà unes de les millors eines turístiques per als visitants, ja que està detallada tota la informació de serveis de les diferents localitats. A més, estan assenyalats els allotjaments, llocs visitables, carreteres … Per l’altre costat, el mapa inclou totes les rutes de senderisme que hi ha als Ports, entre elles el GR-331- Camí de Conquesta, anell circular que unirà les localitats.

A més, s’ha editat un fullet de 16 pàgines que recull els atractius turístics més importants de la comarca i ja s’està treballant en l’edició de fullets exclusius de cada localitat. Tots unificats amb la imatge turística de la comarca. De moment, ja estan disponibles els fullets de Morella i Cinctorres i, en breu, estaran els de la resta de localitats de la Mancomunitat Comarcal Els Ports.

Aquest material promocional s’ha impulsat a través del Pla de Competitivitat Turístic de la Mancomunitat Comarcal dels Ports, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i la Diputació de Castelló.

Mapa carreteres i serveis en .pdf

Mapa senderisme en .pdfRELATED POSTS