top of page
Search

PRESS TRIP A LA COMARCA DELS PORTS

Aquest cap de setmana es realitzarà un Press Tripper la major part dels pobles de la Comarca dels Ports. La finalitat del mateix era fer veure als periodistes convidats el patrimoni arquitectònic i cultural de la comarca dels Ports, mostrar algunes de les activitats més curioses que es poden realitzar a la comarca, conèixer els oficis tradicionals dels municipis i degustar la gastronomia típica de la zona .

Els assistents van poder visitar la capital de la comarca, Morella, recórrer les seves carrers, visitar el seu castell i de més edificis històrics de la localitat.


Passejar pel riu Cérbol al seu pas per Vallibona, incidint en el coneixement dels arbres monumentals de la localitat.


Conéixer oficis tradicionals com l'elaboració d'espardenyes, un ofici molt típic a Forcall, Villores, Mata i Totlella, o l'ofici de Carboner, típic a Vallibona.


També descobrir forns tradicionals de la comarca a Forcall i Olocau. Gaudir de l'arribada dels dinosaures a l'únic jaciment visitable de la Comunitat Valenciana, localitzat a Cinctorres.


Observar el monumental castell de la Todolella, la presó d'Olocau del Rei o descobrir la festa més significativa a la comarca dels Ports, Sant Antoni, visitant el Centre d' Interpretació de la Santantonà de Forcall.


O fer un passeig pels increïbles paisatges de pedra en sec, pel terme de Vilafranca del cid.


Com a activitats, podreu realitzar un taller d'elaboració de perfums amb plantes típiques de la zona, gaudir d'un passeig amb bicicleta elèctrica per conèixer racons paisatgistics sorprenents , observar l'ofici artesà de les espardenyes de primera mà en una fàbrica reial en funcionament, etc.


Quant a la gastronomia, es va mostrar des de la tradició culinària més típica de la comarca fins a la cuina més moderna. Amb productes sempre de proximitat i de gran qualitat.


Una oportunitat única per donar a conèixer periodistes especialitzats en turisme, el gtressor patrimonial, cultural i gastronòmic de la comarca dels Ports .


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page