24 empreses disposen del segell de Qualitat SICTED en el destí turístic Morella-Els Ports

Cada vegada són més les empreses de la comarca dels Ports que aposten per treballar en matèrial de qualitat turística a través de la xarxa SICTED.

Després de l’ampliació de la destinació a tots els pobles de la Mancomunitat Els Ports, convidats per Morella, localitat destacada en aquesta xarxa SICTED per ser el primer destí de la Comunitat Valenciana amb aquest distintiu, les empreses dels 11 pobles que conformen aquesta Mancomunitat ja podien participar en la xarxa SICTED i distingir-se en el destí Morella-Els Ports.  Així, van ser 12 les empreses de la comarca les que van estar treballant durant tot l’any per incorpora-se al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (sis entitats de Vilafranca, tres de Cinctorres, una de Villores, una de Forcall i una de Morella).

 

Ahir, a l’ajuntament de Morella es va realitzar  la Taula de Qualitat, una reunió anual formada per diverses autoritats de la comarca, representants de l’Associació d’Empresaris Turístics Asetmico, un membre de Turisme Comunitat Valenciana i els gestors del destí Morella-Els Ports. En aquesta reunió es van tractar diversos temes relacionats en aquest distintiu de qualitat SICTED: es va aprovar l’incorporació de les 12 noves empreses que van passar satisfactòriament l’avaluació, es van analitzar les accions portades a terme durant el 2018 i es van proposar noves per al 2019.

 

En definitiva, amb l’aprovació de les empreses per la Taula de Qualitat 2018, el destí Morella-Els Ports compta amb un total de 24 negocis en el distintiu SICTED: 

  • 13 de Morella: Apartaments Bergantes, Alojamientos Querol, Hogar Textil Adell, Aromes de Morella, l’Herbolari, La Fonda Moreno, el Museu Temps de Dinosaures, el Servei de Guies Noverint, Tourist Info Morella, Casa Torrebale, Casa Roque , Formatgeria el Pastor i Carns Noel.

  • 6 de Vilafranca:  Tourist Info Vilafranca, el Museu de Pedra en Sec, la Casa del Mercat, L’Escudella, el Forn de Pipa, Carns Noel Vilafranca.

  • 3 de Cinctorres: el Parc Cultural Dinomania, El Faixero, Tourist Info Cinctorres. 

  • 1 de Villores: Apivillores.

  • 1 de Forcall: Guia Turística Mónica Segura.

 

Des de la Macomunitat Comarcal Els Ports i els ajuntaments que la conformen, es vol donar l’enhorabona a totes les empreses que s’han distingit i a les que han renovat la distinció aquest any, entre tots fem que el destí Morella- Els Ports siga una destinació de qualitat.RELATED POSTS