CONCURS: “Comparteix la teua millor foto dels Ports”

Objectiu del concurs:

Promocionar i donar a conéixer els racons més bells i autèntics de les 17 localitats (Ares del Maestrat, Castell de Cabres, Castellfort, Cinctorres, Forcall, Herbés, La Mata, Morella, Olocau del Rey, Palanques, La Pobla de Benifassà, Portell de Morella, Todolella, Vallibona, Vilafranca, Villores i Sorita) que componen la Mancomunitat Els Ports (Castelló).

Requisits:

participants 1 Podrà participar qualsevol persona major d’edat que residisca o haja visitat la comarca i siga l’autor de les fotografias amb les quals participa en el concurs.
El participant haurà de publicar en el seu compte de Facebook i/o Instagram la fotografia o fotografias amb les quals desitja participar en el concurs (no més de 5 per participant). El participant haurà d’etiquetar a la Mancomunitat Els Ports en cada imatge que puge i desitge que participe en el concurs:

Facebook les etiquetes són @mancomunitatElsPorts @ ElsPortsÉsAutèntic
Instagram l’etiqueta és @mancomunitat_els_ports i @elsports_és
Afegint l’etiqueta #MIMEJORFOTOELSPORTS

Així mateix, haurà d’indicar també en quin municipi o zona dels Ports va ser presa la fotografia.
La Mancomunitat Els Ports compartirà en les seues xarxes socials les fotografias en les quals haja sigut etiquetada.

Duració del concurs:

Es podrà participar en el concurs de fotografia del 8 al 19 d’octubre de 2020.

Premis
Els premis seran per a aquells participants que més “likes” aconseguisquen en el seu fotografia.
ler premi: 30o€
2do premi: 200€
3er premi: 10o€

Cada participant solament podrà obtindre un premi.

La Mancomunitat dels Ports es reserva el dret de no admetre fotografies que no hagen sigut preses en el territori o que resulten inapropiades Per a l’obtenció dels premis, els guanyadors hauran de enviar per correu electrònic la fotografia guanyadora en bona qualitat a la Mancomunitat Els Ports i cedir els seus drets d’ús i difusió a la Mancomunitat.
La Mancomunitat Els Port publicarà en les seues xarxes socials els guanyadors del concurs i es posarà en contacte amb aquest guanyador per al lliurament del premi