CONEIX ELS PORTS, CONEIX LA POBLA DE BENIFASSÀ

La Pobla de Benifassà ens va obrir ahir les seues portes per a conéixer i gaudir del seu encant.
Els assistents van tindre l’oportunitat d’endinsar-se en una de les reserves de biodiversitat més meravelloses d’Espanya, el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, per a conéixer La Pobla de Benifassà.

 

 

La quarta jornada “Coneix Els Ports, Coneix els nostres pobles” va començar amb la visita al cementeri i l’Església de l’Asunción, construïda en el segle XIII, d’origen romànic, amb el campanar i l’altar major d’estil barroc, i en la qual s’alberguen taules pictòriques del segle XIII.

 

 

 

En un recorregut a peu per l’entorn pròxim a la localitat, també es gaudeix de les meravelloses vistes del Parc Natural. Un lloc realment important, amb boscos realment frondosos, un fort relleu calcari on es combinen serres, cims i barrancs. El que dóna lloc a unes vistes paisatgístiques inigualables. A més, aquest lloc alberga una rica flora, perquè trobem espècies protegides i singularitats botàniques, a més d’una fauna singular, on destaca la cabra hispànica.

 

 

Acabant amb una visita a alguns dels llocs més emblemàtics de la localitat. Una jornada que, malgrat la pluja, va aconseguir que veïns i visitants conegueren una mica més aquesta joia situada enmig de l’impressionant Parc Natural de la Tinença de Benifassà. I segur deixe amb ganes de visitar algunes poblacions que formen part de La Pobla i que, ocultes en aquest Parc Natural, ofereixen també al visitant un gran atractiu patrimonial i cultural.

 RELATED POSTS