Coneixes la Festa Estellés?

La Festa Estellés a la comarca de Els Ports es realitza des de l’any 2011, un esdeveniment organitzat pel col·lectiu Els Ports en Moviment. Cada setembre des de fa set anys, la Festa Estellés dóna a conèixer la figura i l’obra de Vicent Andrés Estellés a través de diverses activitats que es duen a terme durant tot un dia.

Amb aquesta festa se pretén possar en valor a aquest autor considerat un dels renovadors de la poesia contemporànea en valencià. Ja que les seues obres tenen una grandesa literària realment important per a la nostra cultura.

Per aquest motiu, no es d’estranyar que les seues obres més importants siguen conegudes per la major part dels valencians, obres tan sonades com: La nit, Llibre de meravelles o Mural del País Valencià.

FESTA ESTELLÉS A VILLORES

Cada any és un dels pobles de la comarca de Els Ports l’encarregat d’acollir aquesta festa en honor a l’autor valencià Vicent Andrés Estellés. En aquesta edició Villores serà el poble que allotjarà la Festa Estellés el proper 23 de setembre, on podrem gaudir de diverses activitats al aire lliure que començaràn a les 5 de la vesprada en la Plaça de la Bassa.RELATED POSTS