Els Ports ja és una destinació SIQTED

L’adhesió dels Ports com a destinació SIQTED ja és un fet: la destinació Morella-Els Ports és una de les 192 destinacions distingides a Espanya.

La localitat de Morella és destinació SIQTED des de l’any 2010, i ara aquest segell de qualitat turística s’estendrà a tots els municipis de la Mancomunitat Comarcal Els Ports i a totes aquelles empreses del territori que ho sol·liciten formalment.

El SIQTED és un projecte que promou aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis turístics d’una destinació i de les seues empreses. Està impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme (SET), amb l’ajuda de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Consolidar els Ports com a destí de qualitat turística és un objectiu emmarcat dins del Pla de Competitivitat Turística, en el qual participen la pròpia Mancomunitat, l’Agència Valenciana del Turisme, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló i l’Associació d’Empresaris Asetmico.

JORNADES INFORMATIVES

Els propers dies 11 i 12 de desembre tindran lloc dues jornades informatives per als empresaris de la comarca, on s’explicarà el projecte SIQTED i les condicions per ser una empresa distingida amb aquest segell de qualitat.

La primera jornada es realitzarà el dia 11 de desembre a les 15:30h a la seu de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, a Vilafranca. La segona serà el 12 de desembre a les 17:30h a l’ajuntament de Cinctorres.RELATED POSTS