ORGANITZAR
CONGRESSOS

ORGANITZAR

CONGRESSOS

Si busques un lloc per a organitzar el teu congrés i vols unes instal·lacions de qualitat, la millor hospitalitat i una oferta complementaria que li done un valor afegit a la teua trobada, Els Ports és el teu destí ideal. Ací t’enumerem algunes raons:

INSTAL·LACIONS DE QUALITAT

INSTAL·LACIONS

DE QUALITAT

L’àmplia experiència de la comarca en l’organització de trobades fa que dispose d’instal·lacions de qualitat en diversos municipis. Sales equipades, polivalents, serveis complementaris…

HOSPITALITAT

HOSPITALITAT

Organitzar una trobada a Els Ports és trobar-te un tracte hospitalari. Un servei d’atenció adaptat a les teves necessitats i que et facilita el perfecte funcionament de la teva trobada.

ATRACTIU CULTURAL

ATRACTIU

CULTURAL

Un dels avantatges d’organitzar un congrés a Els Ports són les activitats paral·leles a la celebració de la trobada. Perquè el temps lliure s’aprofita al màxim, gràcies a l’atractiu cultural i patrimonial d’aquesta zona.

LLOCS DE SOCIABILITZACIÓ

LLOCS DE

SOCIABILITZACIÓ

Un altre dels avantatges d’organitzar un congrés a Els Ports és que aquest dura 24 hores. Una vegada que finalitzen els espais de treball, existeix una àmplia oferta de llocs i establiments en els quals entaular contacte amb els participants en la trobada.

ELS PORTS LLOC DE TROBADA

ELS PORTS,

LLOC DE TROBADA

Al llarg de la història, la comarca dels Ports ha estat un lloc de trobada, de reunions i de converses. Són molts els fets històrics que narren cites de gran importància en aquesta zona.