ELS PORTS
A FAMILIA

ELS PORTS

A FAMÍLIA

A la comarca de Els Ports pots gaudir d’una oferta específica pels més menuts Els xiquets i xiquetes es queden impressionats en descobrir el món dels dinosaures, gaudeixen en instal·lacions com Saltapins o tenen nombrosos parcs infantils i zones verdes distribuïts per tota la comarca.

ZONES VERDES I PARCS INFANTILS

ZONES VERDES

I PARCS INFANTILS

Als pobles de Els Ports hi ha moltes zones verdes, lliures del pas del vehicles. En elles, els més menuts poden jugar i divertir-se. El Passeig de l’Albereda de Morella, la Fàbrica Giner o les  Fonts del Llosar són solament alguns exemples. A més, en la gran majoria de localitats de Els Ports trobaràs zones de joc infantils, perquè els més menuts puguen entretenir-se, completant així una estada perfecta a la comarca.

VIU L’AVENTURA EN SALTAPINS

VIU L’AVENTURA

EN SALTAPINS

El parc multiaventura Saltapins permet gaudir de l’aventura en família. Amb diversos circuits i obstacles per adaptar-se a tots els públics podràs caminar per sobre dels arbres en un paratge tan extraordinari com la Fàbrica Giner.

CONEIX L’INCREÏBLE MÓN DELS DINOSAURES

CONEIX L’INCREÏBLE

MÓN DELS DINOSAURES

Els dinosaures van habitar les terres de Els Ports fa 125 milions d’anys. Avui, desperten un gran interès i admiració, especialment entre els xiquets. A Els Ports, els més menuts podran visitar jaciments de dinosaures, veure fòssils, trobar-se amb Don Iguano o realitzar diverses activitats relacionades amb la paleontologia.

RUTES EN FAMÍLIA

RUTES

EN FAMÍLIA

Dins de l’àmplia oferta de senderes, a Els Ports pots trobar alguns ideals per recórrer-los en família. Una opció ideal per gaudir del paisatge de Els Ports, fent-ho al costat dels menuts de la casa.

SAPS COM S’ELABORE EL FORMATGE O LA MEL?

CONÈIXER UN

POC MÉS

Conèixer l’elaboració dels productes de Els Ports també és un pla molt interessant per viatjar en família. En la Formatgeria El Pastor de Morella es potden conèixer les diferents fases d’elaboració del formatge. Mentre que en API Villores, els més menuts es converteixen en apicultors i poden veure d’a prop com fan la mel les abelles.

JUGA EN UNA

TORRE MEDIEVAL

Les Torres del Joc de Morella tenen diversos jocs medievals, que permeten als més menuts divertir-se amb diversos jocs d’habilitat mentre es visita una torre defensiva medieval.

LITERATURA

INFANTIL

Si vols conèixer la història, festes i tradicions dels pobles de Els Ports, existeixen col·leccions de llibres infantils que ens ajuden a conèixer millor el passat i present d’aquesta terra.