ELS PORTS
EN PARELLA

ELS PORTS

EN PARELLA

La comarca de Els Ports és un escenari ideal per a una escapada romàntica. Aquí t’esperen pobles amb encant, racons màgics o sopars i packs romàntics en els allotjaments i restaurants. Sens dubte, aquesta zona t’ofereix plans a mesura, que s’adapten als teus gustos i que faran que la teva estada a Els Ports no se t’oblide.

UN SOPAR ROMÀNTIC

UN SOPAR

ROMÀNTIC

Els restaurants de Els Ports posen en valor els productes locals i ofereixen menús especials i una àmplia carta de vins, ideals per compartir un moment molt especial.

POBLES I RACONS AMB ENCANT

POBLES I RACONS

AMB ENCANT

La comarca de Els Ports té nombrosos racons amb molt encant i vistes de pobles que conviden a passejar la teva història. Sens dubte, conèixer aquests llocs i el ric i abundant patrimoni cultural i històric d’aquesta zona és imprescindible en una escapada romàntica.

POSTES DE SOL MÀGIQUES

POSTES DE

SOL MÀGIQUES

Les postes de sol pinten els cels de Els Ports de colors vermells i taronges. Passejar sota aquesta explosió de color i contemplar-la, té un encant especial.

BENESTAR

BENESTAR

A Els Ports trobaràs diverses piscines climatizadas públiques, que obren depenent de l’època de l’any. A més, hi ha establiments que compten amb servei de massatges, jacuzzi o spa, ideals per oferir un toc romàntic a una escapada en parella.

RUTES ROMÀNTIQUES

RUTES

ROMÀNTIQUES

L’àmplia xarxa de senderes de Els Ports permet gaudir de rutes adaptades a tots els perfils. Sens dubte, algunes d’elles són ideals per gaudir d’un dia en parella.

LA NIT  DELS PORTS

LES NITS

DE ELS PORTS

Les nits de Els Ports ofereixen plans molt interessants per complementar un viatge en parella. Des de prendre una copa en racons amb molt encant a descobrir els cels estelats, gràcies a la poca contaminació lumínica de la zona.