6 MIRADORS
“DE FOTO”

POSTALS

DELS NOSTRES POBLES

Descobreix diferents llocs des d’on podràs gaudir d’unes vistes espectaculars de les poblacions i el seu entorn. L’accés amb cotxe et permetrà arribar còmodament fins a allí, així és que solament hauràs de portar la teva càmera i sentir l’emoció d’observar un paisatge de foto.

MORELLA, DES DE LA CV-12

EL CAP DE SETMANA

S’IL·LUMINA

A 1,5 quilòmetres de Morella està el desviament a la CV-12, que va a Ares i Vilafranca. Conduint dos quilòmetres més, trobarem un mirador que ens permet gaudir d’una vista espectacular de Morella. I el cap de setmana, el castell i les muralles s’il·luminen.

FORCALL, DES DE LA MOLA LA VILA

VISTES

IMPRESSIONANTS

En passar Forcall, trobem un desviament que ens porta a la Mola la Vila. Pujant a l’alt de la muntanya, gaudirem unes vistes de Forcall impressionants.

LA MATA, DES DE LA CARRASQUETA LA GUAITA

LA CARRASQUETA

LA GUAITA

La Carrasqueta la Guaita és l’arbre emblemàtic de la Mata i se situa just davant de la localitat, a la part alta de la muntanya. Arribar fins a ací és gaudir d’un patrimoni natural de gran valor i d’unes vistes impressionants de la Mata i part de la comarca dels Ports.

VALLIBONA, DES DE LA RUTA BOTÀNICA

GAUDEIX DE LA

RUTA BOTÀNICA

Només arribar a Vallibona trobem la sendera botànica. Caminant per ell, començarem a veure vistes precioses d’aquesta localitat situada al costat del riu Cervol. Des del mirador del Cervol també podem fotografiar bé aquest poble.

EL BALLESTAR I SA POBLA, DES DE LA CV-105

CV-105

RUTA PER LA NATURALESA

Recórrer la CV-105, entre els termes de Morella i La Sénia és gaudir de l’encant de tota la Tinença de Benifassà. Vistes espectaculars de Herbeset, Castell de Cabres, el Boixar, el Ballestar o la Pobla de Benifassà ens esperen seguint aquesta carretera.

VILAFRANCA, DES DEL MIRADOR DEL PLA DE MOSORRO

CAMÍ A LA

PEDRA EN SEC

En l’Avinguda del Llosar, només acabar les últimes cases de Vilafranca, trobem un desviament a l’esquerra que ens porta cap al Pla de Mosorro. A un parell de quilòmetres, trobem aquest mirador. Si seguim aquesta pista, arribarem al Pla de Mosorro, on es pot gaudir de nombroses construccions de pedra en sec.