La tapa dels 3 Territoris

El projecte de els 3 Territoris pretén sumar esforços promocionals entre tres zones limítrofs, que guarden similitud, que es complementen i que han tingut molta relació històrica per la seua proximitat. Els Ports, Matarranya i la Terra Alta treballaran conjuntament en la promoció d’esta zona, que ofereix als visitants infinitats de possibilitats per gaudir d’una experiència turística única.

Fruit d’esta col·laboració entre els 3 territoris ha nascut una tapa especial, que va fer l’Escola d’Hosteleria de Vall-de-roures, es va presentar en la jornada de treball empresarial al Matarranya i que també s’ha presentat a Els Ports en la inauguració de les jornades Anem de Tapes. Esta exquisida tapa està elaborada amb pa amb vi de la Terra Alta, pernil del Matarranya i formatge de Morella. Barrejant els productes dels 3 llocs s’aconsegueix un resultat sorprenent.

Tapa 3 Territoris

Estos tres territoris combinen pobles amb molt d’encant, una rica historia, un paisatge únic i uns productes extraordinaris. Esta col·laboració conjunta reforça als destins individuals i al destí global.RELATED POSTS