Gastronomia

Tradició i modernitat

SEMPRE
QUALITAT

Els Ports té una gastronomia típica de muntanya. Basada en la tradició, en els camps, els cultius, les muntanyes i les ramaderies, trobem una matèria primera excel·lent i una cuina que s’ha transmès de generació en generació. La situació, el clima i la terra es combinen per obtenir tòfona, l’or negre de la cuina, i bolets. Les carns, de corder, porc o vedella es crien a la zona, el que els proporciona una qualitat extraordinària. Els guisats, sopes i olles no falten en un menú tradicional, així com unes bones croquetes. Els embotits, com la cecina, i els formatges posen l’aroma, color i gust a la taula. I el toc dolç, el donen les quallades i pastissets.

 

Amb una matèria primera tan cobejada, els restauradors també han adaptat aquests productes a les noves tendències gastronòmiques. Innovació i dedicació es fusionen en originals propostes, que converteixen un dinar en una autèntica experiència per als cinc sentits.

 

Els Ports té una àmplia oferta de restaurants i bars on es poden degustar exquisits plats. A més a més, al llarg de l’any es porten a terme JORNADES GASTRONÒMIQUES …

 

Seguir la pàgina amb el llistat de PRODUCTES TÍPICS