ELS PORTS ES BTT

RUTES I SENDERS

La singular orografia de Els Ports li converteix en un lloc ideal per a la pràctica del turisme actiu. Els Ports s’està consolidant com un lloc ideal per a la pràctica del BTT, ja que les sendes d’aquesta regió combinen els trams lúdics per als amants d’aquest esport en entorns bucòlics, amb un patrimoni impressionant.

MORELLA SINGLETRACKS, Morella

El projecte Morella Singletracks ofereix rutes BTT per als amants del all mountain, de l’autèntic enduro. L’àmplia oferta de la que es disposa permet realitzar rutes de diverses hores i travessies de diverses jornades, que permeten conèixer millor els pobles de la comarca de Els Ports, el patrimoni cultural i artístic i enclavaments de gran bellesa paisatgística.

El projecte Morella Singletracks posa en valor els antics camins de la comarca de Els Ports després de recuperar-los. Per això, les rutes que proposa Morella Singletracks es desenvolupen per sendes.

MORELLA

Funcionament: A la seva pàgina web, www.morellasingletracks.com, pots descarregar els tracks per al GPS, ja que les rutes no estan marcades. L’accés a aquests tracks és gratuït.

CENTRO BTT, Morella

El Centre BTT Els Ports està situat a Morella i té punts d’interès distribuïts per diversos pobles de la comarca. En total, té 37 rutes diferents, amb més de 1000 quilòmetres per gaudir de les sendes. Aquestes rutes estan abalisades i indicades.

Actualment, s’està treballant en la millora d’aquestes rutes, ja que el sistema de seguiment de les rutes presenta deficiències i el manteniment no ha estat el més adequat. El principal problema es troba en l’absència de balises o desperfectes en les diferents rutes, per la qual cosa cal de triar aquesta opció, cal completar les rutes amb ajuda del GPS.

MORELLA

Més informació: Per descarregar els tracks de les rutes del Centre BTT Els Ports, n’hi ha prou amb entrar a la pàgina de Morella Singletracks i clickar “Tracks Centre BTT Els Ports”