MEDITERRANEAN XTREM

MEDXTREM
PER A AMANTS
DEL BTT

La Mediterranean Xtrem (MedXtrem) s’ha convertit en la prova de referència per als amants del BTT per etapes. Amb un recorregut de gran exigència i el seu esperit aventurer, aquesta prova combina l’esport portat al límit amb el gaudiment de l’encant natural de la comarca de Els Ports i de la província de Castelló.

MEDXTREM

La MedXtrem es divideix en 2 modalitats: Xtrem Biker (3 etapes) i Probiker (les dues últimes etapes). La primera etapa uneix Castelló i Morella, sent un dia de màxima exigència i travessant diferents localitats de la comarca de Els Ports. Al següent dia, la prova es disputa a Morella, per la qual cosa es pot gaudir de rutes amb gran encant, moltes d’elles recuperades a través del projecte Morella Singletracks. En l’última jornada, els participants deixa Morella camino a Benicàssim, on finalitza la competició.

Aquesta prova reuneix als millors corredors de BTT del panorama nacional i internacional i s’ha convertit en un autèntic referent. A més, durant tot el cap de setmana s’organitzen a Morella nombroses activitats que complementen la prova i que permeten gaudir del BTT.

INFORMACIÓ

Propera prova:  13,14 i 15 d’abril de 2018