ROGAINE DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ

CAMPIONAT D’ESPANYA 12 H

El Rogaine de la Tinença de Benifassà 2017 serà Campionat d’Espanya 12H

El seu terreny, la localització, els seus boscos i muntanyes faran que aquest sigui un dels rogaines més esperats del 2017, es tracta del Rogaine de la Tinença de Benifassà, amb sortida i arribada del Boixar, una pedania del municipi valencià de la Pobla de Benifassà, situat al Baix Maestrat, una de les zones més agrestes i belles del País Valencià. El poble és a 1.089 metres d’altura sobre el nivell del mar.

ROGAINE DE LA TINENÇA

ROGAINE
El Rogaine és una modalitat esportiva de les curses d’orientació en la qual els participants en equip han de desplaçar-se a peu, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació passant pels controls en ordre lliure. És per tant una prova d’estratègia, orientació, resistència física i treball en equip.

LA CURSA
Els equips tenen un temps màxim d’hores establert per la organització. El mapa, que conté tots els controls i la seva puntuació dibuixada, es lliura als participants uns minuts abans de la sortida. El cronometratge es realitza amb el sistema SportIdent.

ELS CONTROLS
No hi ha recorreguts prefixats, cada equip decideix l’ordre de pas pels controls, cada un d’ells amb puntuacions des dels 3 als 9 punts, depenent de la dificultat física o tècnica. Els participants han de passar per aquests punts seguint la ruta que ells mateixos triin. Cada control es marca sobre el terreny amb una fita d’orientació, que consisteix en una tela de tres requadres i forma triangular de 30 x 30 cm.

DESCRIPCIÓ DE CONTROLS
El full de descripció de controls o simbologia és la descripció exacte d’on està emplaçat el control, amb detalls de com és el element del terreny al qual s’ha col·locat la fita.
El full de descripció de controls de cada rogaine es publicará a la web una setmana abans de la realització de la prova. Aquesta també es donarà el mateix dia de la cursa, ja sigui impresa al mapa o en un full a part.

INFORMACIÓ

II ROGAINE DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ
CAMPIONAT ESPANYA IBEROGAINE 12H
Data: 3 de juny 2017
Lloc: El Boixar, Castelló
Organitza: Associació Esportiva La Nova Fita
Centre de competició: El Boixar
Sortida / arribada: El Boixar
Durada: de 09.00 h a 21.00 h
Controls: 50
Puntuable: Campionat España Iberogaine 2017
Participació: equips de dos, tres, quatre o cinc components.

II ROGAINE POPULAR DE LA TINENÇA DE BENIFASSÀ – 4H
Data: 3 de juny 2017
Lloc: El Boixar, Castelló
Centre de competició: El Boixar
Sortida / arribada: El Boixar
Durada: de 11.00 h a 15.00 h
Participació: individual, equips de dos, tres, quatre o cinc components
Categories: Es tracta d’una Popular, es donaran a conèixer els resultats finals però no hi haurà entrega de premis.
Controls: 30 fites