Segon pro aplec a Forcall

Forcall ens deixa un dia replet d’activitats per a tot els agrade, la 42 Edició de L’aplec tindrà una altra cita aquest dissabte 21 de desembre.

Trobarem així ja d’hora al matí, a les 8:30hrs, l’inici de la segona Pro Aplec amb les inscripcions per a la caminada senderista a “la cova del maqui” explicat per Raül Gonzáles Devís, historiador i autor del llibre “Maqui i masovers” i també es visitarà el Roure Monumental.

A les 14hrs es compartirà una paella popular per a recuperar forces i continuar a les 17hrs amb una següent visita guiada “Sant Antoni a Forcall” per a qui agrade participar, on també es podrà veure el Centre d’Interpretació de la “Santantonà” per a informar-nos més sobre aquesta festa forcallana que té data de celebració el mes vinent i que ha sigut declarada com a bé d’Interés Cultural.

A partir de les 19hrs s’obri passe a la vetlada amb un tast d vins de Casa Masses de Mirambel, seguit d’un sopar popular a les 21hrs en el pavelló. Una vegada tots llestos l’organització de l’Espardenya Rock de Forcall té el pla perfecte per a la nit del rock que estarà animada per les actuacions dels grups: Apologia, The Skartxos, Extracte de Llúpol i Insershow. Tancament ideal per a tan complet dia!

+INFO & INSCRIPICIONS: www.aplecdelsports.comRELATED POSTS